Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Veelgestelde vragen

Zoeken op categorie:
Ik wil graag namens een producent of een eindgebruiker een registratie doen en kunnen inloggen. Wat heb ik nodig?

Als u als intermediair wilt acteren, dan heeft u eHerkenning met minimaal niveau EH3 met ketenmachtiging nodig. Voor meer informatie of het inregelen van een ketenmachtiging kunt u contact opnemen met uw eHerkenning makelaar.

Bij een ketenmachtiging moet u in ieder geval aangeven dat u voor de dienst "Inloggen MyVertiCer" gemachtigd wilt zijn (hiermee kunt u o.a. namens producenten een aanmelding doen van een installatie of een eindgebruikersaccount aanmaken voor het afboeken van certificaten).

Als intermediair kunt u niet uw eigen KvK-nummer gebruiken als wordt gevraagd namens welke producent u wilt inloggen. Daarmee wordt de productie-installatie namelijk op het KvK-nummer van uzelf, als intermediair, ingeschreven. Met gebruik van een ketenmachtiging van eHerkenning kan een productie-installatie ingeschreven worden op het KvK-nummer van de producent.

Het ingevulde emailadres wordt gebruikt voor alle correspondentie over de installatie, zoals bijvoorbeeld de bevestigingsmail van de inschrijving.

U kunt als intermediair geen gebruik maken van iDIN. iDIN kan alleen gebruikt worden door natuurlijke personen om gegevens te verstrekken of in te loggen en niet door bedrijven.

Hoe kom ik aan een eHerkenning EH3+ met ketenmachtiging?

Alle informatie over eHerkenning kunt u vinden op de website van eHerkenning.